Monday, 23 September 2013

Getting Weirder

Clue one and two finished.
I did not see that coming at all. Starting with a really strange creation - now it is even weirder than before. Not easy photographing it properly - you may get the deal... LOL!!

Clue one when finished.
This is clue one and two in Stephen Wests Mystery Knit Along on Ravelry.

We are half way done with the shawl. I can not even imagine how this is going to be. It looks like a swiss cheese with the Eiffel Tower as a part of it.

Clue two was so much faster to knit. With the instructional videos this is going smooth. I am a bit concerned about the orange yarn.

It bleeds like mad and my fingers got all orange from it. Madelinetosh has never done that before. Hope this is going to be safe to wash when that time comes.

Well, first I need two more clues. Friday is the next up - can not wait to see more of my new shawl.

Stay tuned.....

17 comments:

 1. I am really curious how it will turn out! Love the colour combination.

  ReplyDelete
 2. Vi må pænt vente må vi, jeg er også færdig med clue 2, ligger billede på senere i dag, må dog sige jeg er mere vild med dine farver end mine egne - LOL, men strikkede kal sidste år i orange, så den farve var ikke "tilladt" i år

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Gitte - ja, nu bliver det spænnende på fredag. Håber vi snart ser hvordan det bliver....

   Delete
 3. Auch ich bin schon sehr gespannt, wie es weiter geht. Eine sehr ungewöhnliche Form, sehr spannend! ;o)
  LG Catrin

  ReplyDelete
 4. Oh boy! This is getting really interesting now!

  ReplyDelete
 5. Dette er sååååå spennende. Jeg er like spent som deg.
  Men det blir flott!!, og helt spessiellt. Og særlig med de fine fargene du har valgt til prosjektet.
  Lykke til videre.

  ReplyDelete
 6. Hahaha, Stephen West altså, han er virkelig en snurrig skrue! Sååå morsom! Har du sett noen av kreasjonene han har gitt ut i det siste - den karen er virkelig kreativ og bryr seg ingen ting om hva som er "vanlig" for klær og tilbehør. Herlig med noen sånne forfriskende innslag blant alt det trauste!

  Jeg er ikke med på denne KAL-en, men har lagt merke til den fra sidelinja, og er skikkelig nysgjerrig. Leser på diverse blogger rundt omkring at det er flere som lurer på hvor dette skal ende opp. Blir antakelig et skikkelig fargerikt - og skjevt - sjal til slutt! Det blir helt sikkert både fint og originalt! Følger spent med på fortsettelsen....
  (og krysser fingra for at Madelintoshen ikke farger av og ødelegger for de andre fargene. Jeg rekket nettopp opp noe jeg hadde strikket i rød Madelinetosh og vasket garnet før jeg bruker det om igjen. Det farget av voldsomt - men jeg vasket det alene så jeg vet ikke om det evt hadde farget over på andre farger...).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, han er så kreativ!! Og han tar det helt ut for tiden, veldig gøy!!! Ja, et godt tips å vaske det før man strikker med det. Men egentlig vitne om dårlig kvalitet når de ikke setter fargen!!!! Jeg krysser fingre!!!

   Delete
 7. Weird, but very cool looking! Can't wait!!!

  ReplyDelete
 8. oi, det der ser spennende ut, følger med, spennende dette...

  ReplyDelete
 9. Må innrømme at jeg er veldig spent på det endelige resultatet. Synes du er tøff som hiver deg på et prosjekt du ikke aner resultatet av.

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment - it means a lot to me!!! Sorry about the robot words - it is due to loads of spam. Hope it is ok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...