Sunday, 16 March 2014

Woolly Clementine


It would be a really dry experience to even think of the juicy and lovely clementine. While I have started my fourth Viajante that is. That is what the color is called - clementine.

Well, it must be those really old ones forgotten in the fridge. Because the color is a little off that gorgeous orange I love so much. But I really love that yarn and the heather color.

I did not previously think of orange as a color I could use, but it is so nice and fresh. I do not know how it will work in such a large garment. But bright red worked just fine.

I tend to start out these mindless knits that just carries on in stockinette stitch. But I must say I have used my other Viajantes a lot. Especially the red and the turquoise one. They are so nice to put on in a cold cinema or when traveling. At least that is a great excuse to start another one. Nice to have them in different colors. Or whatever :-)

Anyway, here are the three other Viajantes:

28 comments:

 1. Det er nødvendigt med hjernefri strik, som opladning til de udfordrende projekter.... og så kan den slags afslapningskreativitet haves med alle steder.... indtil de ikke kan være i tasken mere!
  Clementine er en blid kom-i-godt-humørfarve!
  God strikkefornøjelse. Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ikke? Tusind tak Anne!!!! Og skønt garn - mit nye goto garn :-)

   Delete
 2. Jeg er jo ORANGE og RØD, og eier faktisk Holst garn i begge disse fargene! Eller.....mulig jeg brukte det orange til en av putene mine i sofaen.
  Uansett, disse ponsjo-sjalene dine er bare såååå lekre. Og morro å høre at du bruker dem mye, og at de er artige å strikke på. Med rillestrikk går det jo unna.

  Jeg fikk ridegenseren til datteren av pinnen i går kveld, og i dag gjenstår monteringen. Det betyr også at jeg kan begynne på noen nye prosjekter.......endelig.
  Ønsker deg en riktig fin søndag. Klem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Sylvia - ja, de er så herlige å bruke. Og Holst er skikkelig godt garn - savner en slik type garn i Norge. Gleder meg til å se hva du finner på av prosjekter - du har alltid noe spennende på gang :-)

   Delete
 3. Nydelig farge, må inn og ta en titt på hvilket sjal du strikker… ha en fin søndag hos deg!

  ReplyDelete
 4. Åååå for en nydelige varm farge, en gladfarge :)

  ReplyDelete
 5. Digger den fargen. Har selv strikket en babyjakke i garnet og i samme farge og den ble kanonstilig. Dette kommer til å bli tøft altså. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Hanne - så gøy å høre at du også likte den fargen!!!!

   Delete
 6. Flott farge på din Viajante!!! For en tålmodighet du har...med så tynne pinner og så stort prosjekt...imponeres stadig vekk!!! Godt du slipper å tenke så mye undervegs, for da kan du kanskje "multitaske" i den grad du ikke trenger flere hender til det du eventuelt gjør samtidig...;-)
  Ha en fortsatt fin søndag og ei god ny strikkeuke! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Britt!!! Tynne pinner er det beste jeg vet - så dette er gull :-) He - ja veldig greit å ha når man gjør andre ting :-)

   Delete
 7. Så flotte de er. Alltid greit å ha en unnskyldning for å lage flere av samme variant. - Og den oransje fargen var helt nydelig. - Den ligger nok nær min favorittskala også. :)

  Ja tid har blitt en forbruks, - og luksusvare. Vi har aldri hatt flere hjelpemidler, men om du sammenligner hvordan foreldre følger opp barna sine på treninger etc. i dag sammenlignet med hva foreldre gjorde når jeg vokste opp så har kravene endret seg ikke bare litt. - Butikkene var tidligere oppe til kl 17 på hverdagene, nå kan vi handle snart hele døgnet. Selv opplever jeg at det at vi hele tiden skal være tilgjengelige er den største bøygen. Før hadde vi en fasttelefon. Var du ikke inne fikk man heller ikke tak i deg. Synes akkurat det høres ut som ren luksus enkelte dager.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Helle - ja, det er jo så gøy når man blir glad i et plagg å ha flere farger i det...

   Tenk at vi skal lengte tilbake til fasttelefonen som vi bare kunne la stå igjen. Tror også det er litt opp til oss å "slå oss av". Men vi suges inn av usagte krav om å være på - tror det er skadelig i lengden...

   Delete
 8. Even though the orange is a little toned down, I still think it is a nice color!

  ReplyDelete
 9. Herlig, herlig. Din entusiasme smitter, er altså i gang med min første i herlig rødfiolett!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk Judith!!! Så gøy at det er strikk som smitter!!!! Du må vel bruke hansker på det garnet....

   Delete
 10. Viajantene dine er bare superlekre! Oransje, mmm...
  Da mønsteret kom fikk jeg jo fryktelig lyst på en, men strikketempoet og tålmodigheten strekker ikke helt til...dessverre.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Veronika - kanskje en dag vet du :-)

   Delete
 11. Btw- vet du at du har både robotorddings og approval slått på? Litt smør på flesk kanskje?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jeg har slått det på av denne grunn: Uten robottord kommer det inn enorme mengder spammeldinger hele tiden. Desverre er det fremdeles mye spam selv med robottord - og jeg ønsker ikke at de skal publisere seg når de kommer forbi robottordene.

   Delete
 12. I love this color! I think it's very pretty ;o)

  ReplyDelete
 13. Farven er herlig :) Du er vel ferdig allerede antar jeg :)

  Ha en koselig søndag, her oppe venter jeg på skiskyting på tv :)
  Klem fra nord!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk. He he - ikke helt... Kos deg du også - høres ut som du er igang allerede!!! Klem fra sør!!

   Delete

Thank you so much for your comment - it means a lot to me!!! Sorry about the robot words - it is due to loads of spam. Hope it is ok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...