Wednesday, 9 April 2014

I Am Podcasted

I am not afraid to say this: The iPod is old - but the color is surely great :-)
I was honored by the invitation for the podcast med pinner or with needles in english. Ann Myhre is a well known knitter in Norway and she is also known as a great designer. I was so lucky to meet her this weekend on the knitting event where my exhibition is on. And unfortunately I forgot my camera, so no photos from that wonderful day.

She had the theme color in this podcast and I was invited to talk about how I use colors and everything around that. Well, it seems that I can talk a lot about that... I am so happy that she came up with that topic - color is after all a big part of knitting and our lives in general.

The podcast is in norwegian. Lucky for me - I would have been too nervous in english. Or so I think...

Anyway - enjoy! And let me know what you think.


21 comments:

 1. Jeg likte podcasten veldig godt. Det var veldig inspirerende, jeg har definitivt et stykke å gå på farge-feltet.
  A propos, det fargehjulet du har bilde av, hvor har du fått tak i det?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Maria - det ble jeg veldig glad for å høre!!! Jeg husker ikke helt hvor jeg kjøpte det, men helt sikkert ikke i Norge. Prøv på ebay - der har jeg sett dem i det siste. Søk på pocket color wheel. Lykke til - disse er skikkelig gode å bruke :-)

   Delete
  2. De har fargehjul i butikker som selger maling og maleutstyr og fargeblyanter også. Dvs hobby-/kunstutstyrsbutikker. Min kostet kanskje 30 kroner.

   Delete
 2. Veldig bra og inspirerende episode. Du er en god ambasadør for bruk av farger i strikk, ja jeg fikk lyst til å bli flinkere til å bruke farger i strikk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Irene!!! Bare hiv deg ut i det og kos deg :-)

   Delete
 3. Skulle en snakke om farger og strikk, så var du førstevalget! Moro å høre, dere har vært på høytaleren når jeg har pendlet til jobb i det siste! :)

  ReplyDelete
 4. Veldig bra episode av podcasten! Jeg er også veldig opptatt av farger (selv om koksgrått er min personlige favoritt,haha - grått er jo egentlig ikke en farge, men men...).
  Og ipoden min er også orange!!

  Til Maria over her: Søk på Johannes Itten color wheel - masse fine fargesirkler - helt gratis! Jeg syns fargelæren til Johannes Itten er veldig inspirerende og lærerik :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Anne!!! Så bra at vi har samme farge ipod :-)

   Delete
 5. Kjempe flott podcast. Blir veldig inspirert av å høre på deg og ikke minst se i bloggen din. Digger at du bruker så mange flotte skarpe farger. Jeg er veldig glad i skarpe farger selv så strikkingen din er helt etter min smak og veldig inspirerende. Et stort hurra for farger :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen tak Hanne!!! Ja, hurra for farger og for at vi er to!!!!! :-)

   Delete
 6. Congratulations! Of course I can't understand a word of it but I'm sure you did well.

  ReplyDelete
 7. Ja, den podcasten hørte jeg på bloggen til Ann Myhre, veldig bra!!!
  Inspirerende og flott intervju!! :-)

  ReplyDelete
 8. Lone!!!! I couldn't understand what you were saying, but I loved hearing your voice! Congrats my friend ;o) Big Hugs ;o)

  ReplyDelete
 9. Jeg nød virkelig at høre denne udsendelse :) jeg elsker farver, så jeg kunne nikke genkendende til meget.
  Sidste sommer var jeg til et studentergilde og alle var klædt i sort og gråt og lidt hvidt. Det synes jeg var temmelig trist til en sommerfest. Jeg var den eneste i farver, men jeg er bestemt heller ikke bange for at bruge farver i beklædning og tilbehør og man bliver så glad af farver, synes jeg. Jeg er heller ikke så bange for "stikke ud" og går ikke så meget efter mode :) Jeg oplever også at komme i butikker, hvor farvepaletten er temmelig trist og det kan til tider være svært at finde noget med stærke farver :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak Aslaug - hvor er jeg glad for din kommentar!!!! Godt at vide at der er andre der kan lide farver og bruger dem :-)

   Delete
 10. Så morsomt å høre stemmen din. :) Du er som de sier det naturlige personen å spørre om å snakke om farger.

  Tror vi er mange som kan strekke oss når det gjelder farger. Selv holder jeg fast ved "mine" jordfarger, men jeg holder meg i det minste langt unna sort og grått. - Så velger jeg nok ofte en grunntone i kombinasjon fremfor to farger sammen som du kommenterer. Hvor disse utfyller og forsterker hverandre på en måte som man ikke klarer med naturfargene. - her har vi nok noe å lære av mer sydlandske strøk. Men ser jo at når vi skal pynte oss (spesielt om vinteren) at majoriteten velger sort. - Selv om det er en farge de færreste av oss kler spesielt godt.

  Vi kommer akkurat fra Amsterdam hvor jeg synes de er "hakket" flinkere enn oss nordboere til å kle seg i farger. Så mye grønt og oransje på folk. :) Og oransje det liker jeg jo. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Helle - og takk for at du gadd å høre på!!!!

   Delete

Thank you so much for your comment - it means a lot to me!!! Sorry about the robot words - it is due to loads of spam. Hope it is ok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...