Sunday, 20 September 2015

Let´s Take It All Out

Three Viajantes at the time - nothing less can do it...
If you put on three Viajantes for a photo session and your nabour sees you - there would be some consern about your sanity. Well, I did not see any men in white coats... Yet...

I needed to get those Viajantes photographed and what is better to take it all out in the open. 

It was a challenge to get them all on, and it got kind of hot in there. But it was fun. 

They are all knitted in Wollmeise lace.

The purple one is knitted too tight so I have started knitting them with 2.25mm instead of 2mm needles.

I am not that comfortable with purple. It is a great color but I seldom wear it. But this one is lovely.

But hey, when a skein of Wollmeise lace appears in purple - it simply jump into the mail. Funny things about all those skeins that just do that...

So here I am in all my Viajante repetative knitting. These are three of ten finished and I am working on one more... Too many colors in the world to not to.

I wear them a lot though. Either as a scarf, a shawl or a poncho. They are excellent for a party or for a visit in a cold theatre location. Oh yeah :-)

When you stop doing things for fun you might as well be dead
Ernest Hemmingway14 comments:

 1. De er så fine. Og så morsomt at du viser dem på denne måten. Naboen får tro hva han vil, he he
  Men, blir du ikke lei av å strikke det samme mange ganger?
  Men ikke stopp med det, for de er så flotte.
  Jeg har nettopp fått meg en ponsjo i Cashmere og ull, og den er så herlig å ha på. Kan brukes når som helst, som dine.
  Startet på nytt prosjekt i kveld, heklet sjal i dansk oppskrift. Samtidig ble jeg ferdig med et annet prosjekt . Men har noen uferdige liggende.........ja, arbeidsledig blir man visst aldri.
  Ha en fin uke.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Sylvia!!! Ja, huff ikke vits i å bry seg om andres greier :-) Skal ikke stoppe, og klarer det heller ikke. Gøy med dansk sjal, gleder meg til å se det!! Ha en fin uke du også :-)

   Delete
 2. Tossehovede ;-) Festligt ser det ud.
  Har du ikke snart strikket så mange, at du tænker.. " man kunne også strikke " .. og så laver din egen version?
  Jeg skal vist se et sjal irl for at få det rigtige indtryk af det... Det er de skøreste vinkler og huller på diverse fotos...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha ha ha Anne - tak :-) Jo altså man kan jo også strikke en i en anden farve... Men det var nok ikke det du mente. Det er skønt at bare have et strikketøj der laver sig selv...

   Delete
 3. Lone, your post just made me smile! They are all so beautiful and so colorful--no wonder you want a whole rainbow full! I love the photos with you wearing sunglasses over the shawl! I am knee deep in suitcases and packing here, but there is always time to have fun, I agree. I am making some new jewelry to take on my trip but will probably show it when I return.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Debbie!!! I really hope your trip is just what you expected. Very excited to hear about it - saw a little glimpse on tv here :-)

   Delete
 4. You've also made me smile with your photos! I love all your Viajantes and I am very curious in what colors you'll knit the next Viajante.

  Ohh, I'm Pixelchen at Rav

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much!!! It is going to be pink actually :-)

   Delete
 5. Synes din fargerikdom er så inspirerende. Forsøker nå å iføre meg litt mer farger enn tidligere, men må konstatere at flere år med mørkeblått og brunt som basisfarge i garderoben har satt varige spor. Det jeg også ser er at disse nøytrale fargene har blitt brukt bevisst til å dempe og skli inn. Din bruk av farger står derfor for meg som modig, samtidig som det aner meg at du er modig.

  Takk for kloke ord om hvordan vi bruker språket til å holde oss selv, hverandre og det feminine nede. Jeg har herved omdøpt mitt sy/hobbyrom til atelier. Jeg er dyktig på det jeg gjør og bør selvfølgelig ikke redusere det til noe trivielt. Selv om jeg tror en del kvinner snakker seg selv ned som en følge av dårlig selvfølelse fremfor et ønske om å holde andre nede. Men det innebærer jo som du sa at vi også bærer et ansvar for hvordan andre oppfatter verdien av det vi gjør.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Helle. Interessant at du bruker "modig" for det forteller igrunnen mer om vårt samfunn enn om meg. Norge er det mest konforme landet i Europa, og vi gjør hva som helst for å ikke skille oss ut. Ikke rart vi er på toppen når det gjelder bruk av medisin. Jeg vet ikke om jeg er modig, men jeg er bare lei av at andre skal bestemme hvilke farger jeg skal gå med. Grå uniform passer ikke meg. Farger gjør meg glad, og jeg ser bedre ut. Det er grunnen - og så har jeg det så gøy når jeg strikker med dem også :-)

   Så glad du har fått atelier - vær stolt!!! Vi er en nasjon av dårlig selvfølelse. Vi får det inn fra vi er små. Men nå er vi voksne og kan gjøre noe med det. Når vi forandrer oss vil det også smitte av på andre.

   Delete
 6. Lone, you are brilliant! They are beautiful and so colourful! Big Hugs ;o) Trying to get back onto blogging! Hugs ;o)

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment - it means a lot to me!!! Sorry about the robot words - it is due to loads of spam. Hope it is ok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...