Friday, 15 April 2016

Genuine Fake And Stash

Does this photo needs further comments... LOL!!
I am not tired of making pom poms of yarn. But I suddenly wanted to try out how my new scarf would look with fur pom poms.

Now, my cat is still alive. And no other animals have been hurt in this story.

Because, the fur is fake. Pure and genuine fake. They look real to me.

But I am no expert. The only fur thing I know about is this four legged fellow, the previous mentioned cat.

I have used stash yarn for the scarf.

So why would I buy expensive fur pom poms from real fur when I can get them looking like this?

I must say they were a nightmare to sew on.

There were these little threads on them but they were so bad I had to sew.

As I have told you before - I do not like sewing. At all!!!

But I think I somehow manage to attach them properly. It would be rather embarrasing if they fell off into a salad bar in some restaurant. See, I look healthy...

I could have said the dessert bar, but I did not. After all, image is everything. LOL!!!

Now, the pink color is so nice.

It is pink but not baby pink and still wearable for people over the age of 7 years. I like it actually.

I have not knitted a lot in pink but this gave me a desire to do it again. Will there be another pom pom scarf? That is the question...The Stitcth Story
Yarn: Rauma Finull
Needles: 3mm
Assesories: Fake fur pom poms
Pattern: Happy Pom Pom Shawl
My Ravelry Page: Fake Fur And Stash


19 comments:

 1. Lækker sjal, som altid! Og som altid med et par matchende Doc Martens. Sig, igen, hvor mange du har;)
  Knus Dorte

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak Dorte. Øhm, tør ikke at tælle dem. Men man må tage tærne til hjælp😜

   Delete
 2. Herlig - Super har du strikket sjal igjen, kjære Lone. Jeg lese og... så veldig godt humør :-) Ha riktig god fredag fortsatt. Vi har regn og sol... og grønn,
  grønn... jeg hadde en tur langs elva i dag og jeg kjøpte våren garnet i butikk:-)))
  God helg deg. Klem fra Viola

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Viola :-) Gleder meg til å se garnet du har kjøpt med vårfarger :-)

   Delete
 3. Lekkert rosa sjal! Det passet veldig godt med de pom pom -ene i "pels"! Stilig!
  Riktig god helg!

  ReplyDelete
 4. Jeg er helt vild med det første billede - virkelig cool styling ;-) Jeg forstår overvejelserne omkring påsyning af pompon´erne - jeg har stadig en fin lille pelspompon liggende i skabet, fordi jeg ikke har orket at sy den på noget som helst, he he :-) Pink er flot til dig og bestemt ingen babyfarve - lækkert, lækkert tørklæde :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak Lene. Og det var da godt at høre at det ikke kun er mig der synes sådan nogle pelsdusker er svære at få syet på. Men de bliver jo ret flotte til strik :-)

   Delete
 5. Så flott det var, Lone! Ja, jeg har også sydd på slike dusker i luene til ungene, det var ikke lett og stakk mange hull i fingrene... ha en herlig søndag, her skinner sola og hagen venter!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk!! Huff, ikke rart man stikker seg i fingrene. Fæle greier å sy på, men de blir fine. Ha en fortsatt fin uke :-)

   Delete
 6. Rosa var jo en så flott farge til deg! Forbinder deg stort sett med turkis og litt oransje, men denne fargen tror jeg du godt kan arbide videre med. Kanskje nettopp fordi den er både annerledes, frisk og rolig på samme tid. Selv har jeg et litt ambivalent forhold til rosa. Liker egentlig fargen godt, men kler den ikke. Etter mange år i et mørkeblått næringsliv ble jeg vel nesten også "avlært" i å bruke for mye friske farger. Linda Lai, professor på Bi, uttalte under boklanseringen av "Rosa er den nye pønken", at hun i sitt miljø ikke ville bli sett død eller levende i rosa på jobben. Men hun klinte derimot til på treningsstudioet hvor hun kunne iføre seg denne fargen uten å miste anseelse...! Ser du har noen fantastiske dr Martins som passer til også.. Jeg har akkurat investert i mitt første par, i brunt... Egentlig hadde jeg lyst på røde, men jeg trenger fortsatt litt tid på å samle mot til å være så synlig etter ha forsøkt å være bortimot usynlig i flere år.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Helle. Ja, er er ikke utrolig hva farger har å si når det gjelder klær og sko. Farger brukes til å holde oss i "rekkene", til å trykke oss ned og til å fortelle omverdenen at vi ikke synes vi selv er noe særlig. Og så gjør vi ikke noe med det... Så trist!!! Men, når noen begynner er det alltid håp. Vi får stå på - og ta nå for all del på deg de fargene du liker!!!!

   Delete
 7. I want your scarf and I want your boots! LOL! Great post! You are so cute my friend! Big Hugs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Stacy - we would make a lovely pink pair :-) Hugs to you my friend :-)

   Delete
 8. Så kult sjal! Også så kule sko!! Herlig kombo:)

  ReplyDelete
 9. Det var en lettelse at du hadde brukt fuskepels :D Det er jo så fine kopier å få kjøpt nå, så det er ingen grunn til å støtte pelsoppdrettet. Det synes dyreverneren i meg da ;) Rosafargen var kjempefin, og stod så fint til din fine hvite kåpe. Nok et fint skjerf fra din side :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Birgitte!! Ja, fuskepels er jo så fint. Og pelsoppdrett er ikke annet enn negativt. Og fuskepelsen er skikkelig fint og mye billigere. Og så kan de vaskes :-) Da slipper man å ta dem av når skjerfet skal vaskes.

   Delete
 10. Du er kreativ! Dette skjerfet var veldig morsomt!
  Ønsker deg god helg! Klem

  ReplyDelete

Thank you so much for your comment - it means a lot to me!!! Sorry about the robot words - it is due to loads of spam. Hope it is ok!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...